Ненад Миљеновиц и Василије МицицНа Алл Стар утакмици најбољих европских јуниора која ће бити одиграна 17. септембра (13:00 часова), за време трајања Евроспког првенства у Литванији, у Каунас Арени у Каунасу, учествоваће три, а можда и четири млада српска кошаркаша.

Из Канцеларије ФИБА Европа упућени су позиви Василију Мицићу, Александру Цветковићу и Ненаду Миљеновићу, док се Немања Дангубићтренутно налази на листи резерви и у случају отаказа неког од 24 позвана играча и он ће бити учесник спектакуларног сусрета, на коме организатори очекују присуство 10.000 гледалаца.

Василије Мицић и Ненад Миљеновић били су чланови У18 репрезентације Србије која је на Европском првенству у Пољској освојила сребрну медаљу, док је исто одличје припало и Александар Цветковић на Светском првенству за играче до 19 година које је одржано у Летонији. Мицић, Миљеновић, и Цветковић су због сјајних играра у Пољској, односно Летонији, пронашли место у идеалним петоркама шампионата. Немања Дангубић био је у саставу обе поменуте селекције и један је од ретких играча који се може похвалити да је за само месец дана освојио две сребрне медаље на два велика такмичења.