Данас је у Београду, у Цара Николаја 59 на Врачару, свечано отворена прва PEAK спортска радња у Југоисточној Европи. Отварању је, уз бројне познате званице из света кошарке и спорта уопште, присуствовао и капитен кошаркашке репрезентације Србије и дугогодишњи промотер PEAK Милош Теодосић.

PEAK је дугогодишњи пословни партнер Кошаркашког савеза Србије, чије мушке и женске репрезентативне селекције носе дресове и опрему овог реномираног кинеског произвођача.

– Већ шест-седам година траје моја успешна сарадња са компанијом PEAK. Јако ми је драго што сам део PEAK породице и надам се да ће наша сарадња трајати још дуго, баш као и сарадња између PEAK и Кошаркашког савеза Србије. PEAK је у великој мери помогао нашој кошарци и КСС, због тога једно велико хвала! – рекао је Милош Теодосић.

Селектор женске сениорске репрезентације Србије Марина Маљковић и репрезентативке Невена Јовановић, Саша Чађо и Драгана Станковић посетиле су нову PEAK спортску радњу у уторак, јер су у среду отпутовале на Златибор, на припреме за Европско првенство чији су домаћини Србија и Летонија (27. јун – 7. јул 2019. Маљковићева и наше кошаркашице биле су одушевљене PEAK асортиманом, дружиле су се са купцима и уживале у фотографисању…