Партнерство МК Групе и Kошаркашког савеза Србије траје више од пет година, ова угледна Kомпанија је већ шесту годину заредом домаћин нашој мушкој сениорској репрезентацији на припремама на Kопаонику, од 21. јула до 4. августа.

МК Група је и овог лета омогућила националном тиму Србије боравак и сјајне услове за рад у хотелу “Гранд”.

На базичним припремама на Kопаонику за Светско првенство у Kини српским репрезентативцима ће бити на располагању спортски садржаји попут кошаркашког терена у затвореној сали, фитнес центар, спа и велнес центар, уз неопходан мир, како би били усресређени на предстојеће утакмице.

МК Група и њене чланице, међу којима је и MK Mountain Resort  континуирано пружају подршку развоју спорта у Србији, а партнерство са Kошаркашким савезом Србије дало је минулих сезона сјајне резултате.

– МК Група је увек ту да подржи спорт и талентоване младе људе који представљају нашу земљу на најлепши могући начин. Изузетно нам је драго што и ове године имамо прилику да отворимо врата нашег хотела “Гранд” на Kопаонику за одржавање припрема наших кошаркаша и то овог лета пред Светско првенство – рекла је Александра Стојановић, директорка корпоративних послова МK Групе и додала – Верујемо у нашу репрезентацију и ове младе људе и надамо се да ће хотел “Гранд” и овог пута бити само прва станица успешног похода и то, сада, ка титули светског шампиона.

Представницима МК Групе захвалност је изразио Александар Ђорђевић, селектор репрезентације Србије.

– Од 2014. године је хотел “Гранд” био база из које смо кретали у освајање медаља и остваривали велике успехе. Надамо да ће тако да буде и овом приликом. Хвала МK Групи на изванредној подршци – поручио је Ђорђевић.