Кошаркашки савез Србије имаће трећу годину заредом подршку МК Групе. У београдском хотелу „Краун Плаза“, потпредседник КСС и директор квалификационионог турнира Андрија Клеут и председник МК Груп Миодраг Костић данас су потписали уговор о сарадњи, према коме ће се наша репрезентација поново припремати у хотелу „Гранд“ на Копаонику.
Потписивању су присуствовали селектор кошаркашке репрезентације Србије Александар Ђорђевић и наши репрезентативци

– Изузетно нам значи подршка компаније МК Груп. Драго нам је што су са нама пријатељи који су нас и раније подржавали. Надамо се да ће се историја поновити – изјавио је селектор Александар Ђорђевић.

Председник МК Груп Миодраг Костић такође је био задовољан.

– Подршка талентованим појединцима и групама одувек је била саставни део наше стратегије и пословања. Драго нам је што је компанија МК Груп, као и до сада, уз Кошаркашки савез Србије. Копаоник је био почетна станица кошаркашке репрезентације за поход на сребрну медаљу освојену пре две године на Светском првенству у Мадриду. Овога пута, надамо се да ће наши момци победити на квалификационом турниру и да ћемо се поново видети, али на њиховим припремама, у хотелу „Гранд“ на Копаонику, уз жељу да понове и надмаше успех из Мадрида…