Поводом предстојећег Европског првенства у кошарци, Никола Аврам, генерални директор МК Моунтаин Ресорт-а и Дејан Томашевић генерални секретар Кошаркашке репрезентације Србије потписали су данас у Београду уговор о сарадњи. Подршка кошаркашима подразумева припреме у хотелу Гранд на Копаонику, где ће мушка сениорска кошаркашка репрезентација боравити од недеље.

“Задовољство нам је што почињемо припреме баш на Копаонику имајући у виду да смо одавде започињали поход на највеће репрезентативне титуле. На планини ће играчи имати потребан мир и изванредне услове за припреме, како би били усредсређени на све обавезе које им предстоје. Захваљујемо се МК Моунтаин Ресорт-у што, сада већ традиционално, несебично уступа све своје спортске садржаје, као и оне где се играчи могу опустити након напорних тренинга”, изјавио је генерални секретар Кошаркашке репрезентације Србије, Дејан Томашевић.

Током двонедељног боравка на Копаонику, у периоду од 23. јула до 6. августа, екипа кошаркашке репрезентације имаће прилику да користи све спортске садржаје, у које спадају кошаркашки терени у затвореној сали, фитнес центар, као и садржаје спа & wеллнесс центра.

„Кошаркаши Србије су много пута показали да се само вредним радом и упорношћу постижу врхунски резултати. И ове године ћемо им пружити подршку и најбоље услове за тренинг и кондиционе припреме, у нади да ће Копаоник бити срећна почетна станица наших орлова у походу на медаље и желимо им пуно среће у томе”, изјавио је Никола Аврам, генерални директор МК Моунтаин Ресорт-а.

Кроз континуирано издвајање знатних новчаних средстава и учешће у бројним хуманитарним акцијама и донацијама, МК Гроуп и њене чланице, међу којима је и МК Моунтаин Ресорт још једном, својим примером, показују да је неопходно бринути и пружати подршку спортски оријентисаним активностима и поуздан је партнер друштву у решавању бројних социјалних проблема.