Са жељом да пружи подршку српској кошарци, нови званични слаткиш кошаркашке репрезентације Србије биће чоколадни бренд број један у свету – “M&M’s” чоколадице.

Спонзорски уговор којим је обухваћена сарадња током сезоне 2019/2020. потписали су генерални секретар Кошаркашког савеза Србије Дејан Томашевић и Предраг Милинчић, регионални директор компаније „Марс“, произвођача “M&M’s” бренда.

– Овим уговором и сарадњом показујемо да је и репрезентација ванвременска… Као што и млађи и старији воле кошарку у Србији и кошаркашку репрезентацију, тако и сви ми који смо сада у неким зрелијим годинама и даље волимо чоколадице “M&M’s” као када смо били деца. Са задовољством смо прихватили компанију „Марс“ у наш тим успешних, драго нам је да се наш круг пријатеља увећава… – рекао је Дејан Томашевић.

Регионални директор компаније „Марс“ Предраг Милинчић истакао је:

– Посебно се радујемо сарадњи са Кошаркашким савезом Србије и прилици да “M&M’s” буде уз националну репрезентацију на предстојећем Светском кошаркашком првенству у Кини. “M&M’s” као глобално омиљени бренд редовно присуствује бројним светским спортским такмичењима као савршена посластица која се лако дели са пријатељима. Својим позитивним утицајем на расположење, верујемо да ће бити одличан партнер и играчима на терену, као и навијачима у бодрењу.