Најеминентнији семинар ,,Кошаркашка клиника Душан Ивковић“ ове године ће се одржати 24. и 25. јуна 2023. године у дворани „Александар Николић“ у Београду. Ово ће бити 22. издање нашег чувеног семинара који од прошле године носи име по свом творцу и нашем легендарном тренеру Душану Дуди Ивковићу.

Као што је пракса била и до сада, тренери ће имати прилику да прате предавања најзвучнијих домаћих и светских стручњака, који ће поделити своје знање и искуство са колегама.

Имена предавача, као и прецизније информације, биће објављене у наредном периоду путем званичних друштвених канала Удружења кошаркашких тренера Србије. Српским тренерима, односно члановима УКТС, омогућено је присуство клиници самим чланством у Удружењу кошаркашких тренера Србије и не морају се пријављивати. Сви остали кошаркашки тренери, странци, као и сви они који нису чланови УКТС а желе да присуствују, морају се пријавити путем линка http://www.ukts.rs/klinike/application-bcb/ .

О историјату најбоље тренерске клинике у Европи детаљније се можете информисати овде http://www.ukts.rs/klinike/istorija-bcb/ .