Протеклог викенда имали смо прилику да уживамо у отварању нове 3×3 сезоне, а пошто добро знамо да лопта на теренима Србије не престаје да тапка – на реду је нова станица РОДА првенства!

Овог пута, наш караван сети се у Сремску Митровицу, где нас чека нови баскеташки спектакл! 3×3 Сремска Митровица представља професионални баскет турнир, А категорије у склопу 3×3 РОДА државног првенства Србије.

Подсетимо, он се организује већ седми пут по реду и препознат је као један од најјачих и најквалитетнихих турнира у Војводини, Србији али и целом региону.

За локацију је, као и до сада, изабран сам центар града – Трг Ћире Милекића, где ће бити постављена целокупна 3×3 опрема која ће се састојати од два официјална баскет терена, а то значи да је забава загарантована. И за оне на теренима и за оне који се буду нашли на трибинама.

До сада је већ пријављено неколико фантастичних екипа, као што су Аранђеловац, Лаћарак, Љубовија, Аутокућа Секулић, Ђабац, Kрупањ, Kарабурма, Векол, Чачак и бројне друге.

Чак 20 екипа бориће се за наслов шампиона Сремске Митровице, као и врхунске награде, а оне су:

  1. место – 120.000,00 РСД
  2. место – 30.000,00 РСД + опрема KСС
  3. место – опрема KСС

Ливе пренос целог турнира биће емитован на РТС Планети и YоуТубе каналу KСС-а док се укључивање на РТС националну телевизију очекује од нокаут фазе.

Уколико још увек нисте пријавили своју екипу, не чекајте – све информације можете добити на број телефона 0692481986, као и путем мејл адресе: 3x3serbia@gmail.com.

Пријавите се и будите део новог баскеташког спектакла!