Иако је сезона званично одавно завршена, баскет у Србији не престаје да се игра и то је још један доказ да је наша земља земља кошарке и баскета.

Као што је већ познато, ове године одржава се и прва 3×3 зимска лига, а у суботу 22. фебруара на реду је трећи турнир Зимске лиге Чукарица. После сјајна два издања, нема сумње да нас и овог пута очекује прави баскеташки спектакл и да ће публика моћи да ужива у феноменалним потезима неких од најбољих баскеташа у Србији.

Али, ни то није све. Годинама уназад првенство Србије важи за једно од најквалитетнијих, а доказ за то су и бројни наступи екипа из региона и иностранства. Овог пута, поред домаћих тимова, имаћемо прилику да гледамо и једну екипу из Бразила. Наиме, баскеташи Сао Паоло најавили су учешће на турниру у хали КК „Жарково“, те је сигурно да ће употпунити баскеташки спектакл.

Као и до сада, обезбеђене су вредне награде за победнике турнира. Поред чека на 40.000 динара, шампион ће добити и слот за учешће на првом турниру првенства Србије у новој сезони, а у питању је јубиларно десето издање „Хил дејс“ турнира на Ади Циганлији. Другопласирани тим биће награђен чеком на 10.000 динара.

Пријаве су у току, а све информације можете добити на бројеве 061/6178-352 и 063/8823-658.