Током овог лета које одликују бројна спортска узбуђења, Кошаркашки и Одбојкашки савез Србије, чији сениорски тимови учествују на Светском, односно Европском првенству, одлучили су да се повежу са својим највернијим навијачима на посебан начин.

Корисници Вибера су позвани да прате препоручени ексклузивни садржај који ће кошаркашке и одбојкашке репрезентације Србије пласирати у својим званичним каналима на Виберу пре и током ових великих такмичења – као што су коментари са лица места, изјаве играча и играчица и стручног штаба, анализе, новости, резултати и још пуно тога.

Уз то, Вибер ће додатно подићи навијачко расположење међу пратиоцима наших репрезентација тиме што ће им понудити посебно креиране бесплатне навијачке честитке које ће љубитељи кошарке и одбојке моћи да размењују током турнира, као и изазовне квизове који ће тестирати њихово познавање спортова. Тиме ће сваки прави навијач стећи утисак да уживо учествује у свим мечевима Србије на путу до победничког подијума у ова два трофејна спорта.

Због тога, придружите се данас званичним Вибер каналима Кошаркашког савеза Србије и Одбојкашког савеза Србије, уживајте у јединственом навијачком искуству и подржите наше асове на путу спортске славе овог лета!