После прегледа и снимања који су обављени јутрос, утврђено је да бек репрезентације Србије Немања Недовић није теже повређен на утакмици са Русијом.

„Недовић је током другог полувремена утакмице задобио мању повреду примицача леве ноге. Он већ данас почиње са терапијом и радиће индивидуално са кондиционим тренером до потпуног опоравка и повратка у пун тренажни процес“, саопштио је др Драган Радовановић, председник Медицинске комисије Кошаркашког савеза Србије.

Због терапија и индивидуалних тренинга, Недовић неће путовати на турнир у Антибу и остаће у Београду да уз Милоша Теодосића ради са кондиционим тренером Ћосићем. Очекује се да се Недовић прикључи тимским тренинзима по повратку екипе из Француске.

После обављеног конзилијарног прегледа и консултација, констатовано је да је повреда Владимира Лучића санирана. Он ће се од данас укључити у пун тренажни процес и путоваће са екипом у Француску.

Репрезентација Србије у среду путује на турнир у Антибу, где ће одиграти две утакмице. У четвртак се наш тим састаје са селекцијом Француске (20:30), док ће у петак, у истом термину, играти против Грузије.