Ненад Крстиц протв ФранцускеКао и свим у нашем тиму и капитену Ненаду Крстићу тешко је пао пораз од репрезентације Француске, после велике борбе и продужетка:

– Тешка утакмица, тежак пораз. Не би било незаслужено ни да смо ми тријумфовали. Борили смо свих 45 минута, играли добро, имали три поена предности два минута пре краја продужетка али тешко је играти против овако јаке и квалитетне екипе. На крају смо одлучили да правимо фаул, јер смо желели да имамо последњи напад. Имали смо зицер за победу, Савановић није погодио, али не треба му ништа замерити. Мислим да смо сви дали све од себе- истакао је капитен Ненад Крстић.

Капитен репрезентације Србије, сматра да се овај меч мора што пре заборавити и окренути мечевима у другој фази шампионата:

– Морамо што пре да се дигнемо, опоравимо од овог пораза. Несмемо да паднемо,већ је потребно да извучемо поуке, погледамо снимак и још више унапредимо нашу игру. Имамо квалитет, нема разлога за сумњу. И даље верујем у наш тим. Очекују нас нова три меча у другој фази првенства и нема разлога да не идемо на све три победе.