Иако је сезона званично готова, баскет 3х3 у Србији не престаје да се игра. После сјајног издања Првенства Србије, које је оправдало сва очекивања и изнедрило неке нове тимове и шампионе, на реду је и први турнир у нашој земљи који ће се одржати у једном шопинг-молу.

Наиме, како је најављено, 23. новембра у крагујевачком шопинг-центру „Плаза“ одржаће се 3х3 турнир. У сениорској конкуренцији такмичиће се 12 тимова, а уколико се пријави више од тог броја, биће изабране екипе које су имале најбољи ранкинг током овогодишњег првенства Србије.

Сјајном организацијом првенства неколико година уназад стечено је  велико поверење, па ће и неки други шопинг-молови имати прилику да виде како ће то да изгледа и да евентуално одлуче да се придруже сјајној акцији.

Према досадашњим пријавама, Крагујевчани ће имати прилику да уживо гледају једну од најбољих српских екипа – Олимп, затим вицешампиона Србије – Армагедон, као и Аутокућу Секулић, КГБ Пинк Такси и друге тимове.

Уз велику захвалност тржном центру „Плаза“,  најављујемо прави баскеташки спектакл, као и много забаве за публику. Турнир ће почети у суботу, 23. новембра од 10.00 часова.