Протеклог викенда на Ади Циганлији одржан је јубиларни 10. Сајам спорта, који под покровитељством Министарства омладине и спорта традиционално организује Спортски савез Србије.

Приликом званичног отварања овогодишњег сајма многобројним присутним љубитељима спорта, спортским радницима и спортистима обратили су се министар омладине и спорта Вања Удовичић, председник Спортског савеза Србије Давор Штефанек, председник Олимпијског комитета Србије Божидар Маљковић и председник Параолимпијског комитета Србије Зоран Мићовић.

И ове године, Кошаркашки савез Србије активно је учествовао у овој спортској манифестацији. Поред штанда, КСС је на кошаркашком терену организовао бројна дешавања, као и показне мини баскет тренинге које је водио председник удружења Мини баскет Србија Раде Георгиевски. Један од тренинга посетио је и наш трофејни тренер и председник ОКС Божидар Маљковић, у друштву генералног секретара ОКС Ђорђа Вишацког, а угостили су их генерални секретар КСС Златко Болић и Раде Георгиевски.

Тако је и ове године Сајам спорта био прилика да КСС окупи младе кошаркаше који су уз дружење и фер плеј игру показали кошаркашко знање.