На основу пристиглих понуда за организацију финалних турнира млађих категорија, Комисија за такмичење Кошаркашког савеза Србије, донела је одлуку о организаторима финалних турнира млађих категорија за сезону 2011/12.

ДЕЧАЦИ

Финални турнир у конкуренцији пионира одржаће се од 18. до 22. априла у Матарушкој Бањи. Организатор турнира биће СЦ „Оканик“ Матарушка Бања.
Финални турнир у конкуренцији кадета одржаће се од 27. до 29. априла у Чачку. Организатор турнира биће КК „Младост“ Чачак.
Финални турнир у конкуренцији јуниора одржаће се од 3. до 5. маја у Новом Саду. Организатор турнира биће КК „Војводина Србијагас“ Нови Сад.

ДЕВОЈЧИЦЕ

Финални турнир у конкуренцији пионирки одржаће се од 26. до 29. априла у Смедеревској Паланци. Организатор турнира биће КК „Јасеница“ Смедеревска Паланка.
Финални турнир у конкуренцији кадеткиња одржаће се од 2. до 5. маја у Кладову. Организатор турнира биће АД „Ђердап Турист“ Кладово.
Финални турнир у конкуренцији јуниорки одржаће се од 19. до 22. априла у Лозници. Организатор турнира биће СРЦ „Вики“ Лозница.

Жреб за финалне турнире у конкуренцији пионира, пионирки, кадеткиња и јуниорки биће одржан 9. априла 2012. године са почетком у 12:00 часова у Кући кошарке у Београду.