На деветој седници Комисије за женску кошарку, која је одржана данас у Кући кошарке, одређени су селектори млађих женских репрезентативних селекција. Раденко Варагић и даље ће предводити селекцију до 20 година, Зоран Ковачић наставиће да води бригу о најбољим јуниоркама, док ће уместо Милоша Павловића, селектор кадеткиња бити Зоран Тир. Комисија за женску кошарку донела је одлуку да селектори убудуће сами бирају стручне штабове, док ће Кошаркашки савез Србије свакој селекцији доделити по једног младог тренера чији ће затадак превасходно бити да стиче знање и неопходно искуство.

Јуниорска селекција коју поред шампионата Европе очекује и наступ на Светском првенству, биће на окупу већ у децембру кад их очекује учешће на турниру у шпанском Билбау. Кадеткиње ће прво окупљање имати почетком јануара, после чега ће имати седмодневне припреме у Новом Бечеју.

Сениорска репрезентација коју очекује учешће на Европском првенству у Француској имаће последњих дана децембра тродневне припреме (26. – 28. децембар). Изабранице селекторке Марине Маљковић 28. децембра одиграће у Крагујевцу и ревијалну утакмицу у оквиру Меморијала „Гордана Гоца Богојевић“.