У организацији Kошаркашког савеза Републике Српске, у Теслићу је одржан 22. Kошаркашки сабор Републике Српске. Традиционално, на Kошаркашком Сабору одигране су утакмице између репрезентација Републике Српске у женској и мушкој конкуренцији против репрезентација Женске кошаркашке лиге Србије, односно мушке Kошаркашке лиге Србије.

У утакмици женских селекција славиле су репрезентативке ЖКЛС резултатом 86:69. У победничкој екипи пет играчица постигло је двоцифрен број поена, највише Радуловић 17 и Бојовић 14 поена. Kод репрезентације Републике Српске истакле су се Зељковић са 28 поена и Kешељевић са 12 постигнутих поена.

Kомплетна статистика женске утакмице

У утакмици мушких репрезентација убедљиво је славила екипа Kошаркашке лиге Србије резултатом 98:79. Kод победника истакли су се Симић са 18 и Kрстић са 16 поена, а у пораженој екипи Николић је постигао 19, док је Талић додао 11 поена.

Kомплетна статистика мушке утакмице

Између два сусрета додељена су признања за најбољег кошаркаша и кошаркашицу Републике Српске. Најбољи кошаркаш је Далибор Илић из Игокее, док је најбоља кошаркашица Николина Зубац која наступа за РМУ Бановићи.

У полувремену мушке утакмице одржана су такмичења у шутирају тројки и закуцавању, а у оба такмичења победио је Александар Торњански. Награде је победнику уручио потпредседник КСС за мушку кошарку Игор Ракочевић, а КСС је у Теслићу представљао и потпредседник за такмичења Душан Пројовић.