Други Хуманитарни турнир „Let’s play 3X3 @ Pantelej“  у оквиру Рода првенства Србије успешно је у суботу 27. маја 2017. одржан у Нишу, у организацији ГО Пантелеј и уз професионалну подршку Кошаркашког савеза града Ниша, Регионалног кошаркашког савеза Источне Србије и Кошаркашког савеза Србије.

Финалним утакмицама присуствовали су и председник КСС Предраг Даниловић, генерални секретар КСС Дејан Томашевић, као и председник Кошаркашког савеза Београда Дејан Димитријевић.

Поред такмичарског дела турнира, чији су победници освојили вредне новчане награде, сав приход од котизације 37 пријављених екипа намењен је Удружењу „Чеп за хендикеп“ и набавци медицинских помагала (инвалидских колица) за Клинику за плућне и околошке болести у Кнез селу.

Публика је посебно поздравила утакмицу коју су одиграли чланови Спортско рекреативног удружења особа са инвалидитетом „Наис“. У пратећем програму турнира, ревијалну утакмицу одиграли су чланови најужег руководства градских општина Пантелеј и Нишка бања, а специјалан наступ имале су чланице плесне групе „Икстрим денс студио“ из Ниша, иначе државних првака у плесу у млађим категотијама.

Поред пехара за финалисте свих категорија, остале новчане и робне награде су  освојили:

Јуниори:

  1. место – екипа „Ратници“ – 5.000 РСД (Јумис) + робне награде КСС.
  2. место – екипа „Салетова школа“ – робне награде КСС.

Сениорке:

  1. место – екипа „Еликсир Хајдучице“ – 5.000 РСД (Јумис) + робне награде КСС.
  2. место – екипа „Фудбалерке“ – робне награде КСС.

Сениори:

  1. место – екипа „Олимп“ – 60.000 РСД + робне награде КСС
  2. место – екипа „Наисус“ – 30.000 РСД + робне награде КСС
  3. место – екипа „Кладионице Таш“ – робне награде КСС