У пријатељској и опуштеној атмосфери, данас је у „Кући кошарке“ одржан пријем и пригодан коктел за представнике клубова Кошаркашког савеза Београда, који су учествовали у организацији и припреми квалификационе утакмице наше женске сениорске репрезентације против селекције Немачке, одигране 21. новембра 2015. године у дворани „Пионир“. На том мечу је у београдском храму кошарке било присутно око 7.000 гледалаца, што је апсолутни рекорд. Домаћини представницима клубова били су председник КСС Драган Ђилас, потпредседник КСС и в. д. генералног секретара Дејан Томашевић, потпредседник КСС за женску кошарку Ана Јоковић, председник КСБ Дејан Димитријевић и председник Скупштине КСБ Драгана Контић.

Присутне је поздравио председник КСС Драган Ђилас:

– Желим да изразим велику захвалност што сте помогли да напунимо дворану „Пионир“ и тако уђемо у историју европске кошарке по броју гледалаца на једној женској репрезентативној утакмици, иако нам, наравно, то није био примарни циљ. Надам се да ћемо у будућности имати прилику да будемо домаћини Европског првенства за кошаркашице, а верујем да бисмо у мечевима полуфинала и финала напунили и „Комбанк Арену“ – рекао је Ђилас.

Сви заслужни клубови, као и Православно спортско друштво „Света Србија“, добили су на поклон лопте са потписима комплетне златне женске репрезентације, које су делили председник Ђилас и потпредседници Ана Јоковић и Дејан Томашевић.

На крају, Томашевић је изненадио Ђиласа поклоном у име запослених у КСС – великом урамљеном фотографијом препуног „Пионира“ на мечу Србија – Немачка, док је Ани Јоковић уручио корпу цвећа.