У Прагу је одржан жреб за Европска првенства млађих репрезентативних селекција која ће се играти у јулу и авгсту 2017. године.

Шампионат за кадеткиње играће се у Буржу (Француска) од 4. до 12. августа, а репрезентација Србије сврстана је у групу „Ц“ са селекцијама Мађарске, Румуније и Италије.

Српске јуниорке бориће се за што бољи пласман на Европском првенству које ће бити одржано од 5. до 13. августа у Шопрону (Мађарска). Наша У18 селекција налази се у групи „А“ са селекцијама Шведске, Шпаније и Хрватске.

Женска У20 репрезентација Србије учествоваће на шампионату Европе које се од 8. до 16. јула одржава у Матсињосу (Португалија. Наша млада репрезентација играће у групи „Д“, а ривали ће јој бити селекција Турске, Русије и Холандије.

Шампионат за кадете играће се у Подгорици од 11. до 19. августа. Репрезентација Србије сврстана је у групу „А“ са селекцијама Литваније, Израела и Хрватске.

Мушка У20 репрезентација Србије играће у групи „Д“ са селекцијама Италије, Словеније и Шпаније. Европско првенство У20 селекција биће одржано од 15. до 23. јула на Криту (Грчка).

Жреб за јуниоре биће одржан после Европског првенства које се 16. до 22. децембра игра у Самсуну (Турска).