У просторијама Куће кошарке одржан је жреб за финални турнир Купа „Милан Цига Васојевић“ који ће се од 19. до 23. марта по други пут заредом одржати у Лазаревцу у организацији градске општине и КК Колубара, а уз помоћ Кошаркашког савеза Србије. Извлачењу четвртфиналних парова присуствовали су Дејан Томашевић потпредседник КСС задужен за такмичења, Ана Јоковић, потпредседник КСС задужена за женску кошарку и Драган Алимпијевић, председник општине Лазаревац.

Жребом којим је руководио комесар финалног турнира Воја Божанић, а коме су помагале прослављене репрезентативке Елеонора Вллд и Сања Весел Рељић, одлучено је да ће се у четвртфиналу финалног турнира Купа „Милан Цига Васојевић“ састати: Партизан – Србобран, Врбас Медела – Вршац (19. март), Радивој Кораћ – Шумадија КГ, Црвена звезда – Тиме Aут (20. март).

– Честитам свим екипама које су се пласирале на заврши турнир и желим им пуно успеха. Такође користим ову прилику да честитам екипи Радивоја Кораћа на тријумфу у Регионалној лиги. Граду Лазаревцу дугујемо велику захвалност на прихватању организације финалног турнира и верујемо да ће све као и прошле године протећи у најбољем реду. Позивам публику да дође у што већем броју и ужива у играма наших најбољих женских клубова – истакао је Дејан Томашевић, потпредседник КСС.

Председник општине Лазаревац, Драган Алимпијевић, упутио је речи захвалности Кошаркашком савезу Србије што ће други пут узастопно бити организатори финалног турнира Купа „Милана Циге Васојевића“:

– Упознати сте да Лазаревац води велику борбу против наркоманије и свака спортска манифестација је најбоља прилика да се омладина упозна са правим вредностима. Бићемо као и увек добри домаћини и уверени смо да ће се све екипе осећати пријатно у нашем граду. Надамо се да че победити спортски дух, а трофеј освојити најбоља екипа.

погледајте страницу посвећену Финалном турниру Купа „Милан Цига Васојевић“ >>>