У београдском хотелу „Метропол“ одржан је жреб за финални турнир Купа Радивоја Кораћа који ће се до 6. до 9. фебруара одржати у дворани „Пионир“. Жребом којим је руководио технички координатор турнира Бошко Аџић, а коме су помагали прослављени асови српске кошарке Немања Ђурић, Блаж Котарац, Мирослав Берић и Игор Ракочевић, одлучено је да су у четвртфинални дуелима састану Црвена звезда Телеком – Борац Моззарт Спорт (6. фебруар, 18.30), Раднички Крагујевац – ОКК Београд (6. фебруар, 21:00), Партизан НИС – ФМП (7. фебруар, 18:30) и Мега Визура – Црнокоса (7. фебруар, 21:00). Полуфинални дуели заказани су за 8. фебруар, док је дан касније на програму финални меч и борба за трофеј Жућкове левице.

– Верујем да ће све екипе на најбољи начин популарисати кошарку и да ће игра бити у првом плану. Очекујем добре и атрактивне утакмице, а надам се да ће све проћи на најбољи могући начин и да се неће поновити непријатне сцене са прошлогодишњег турнира. Верујем да ћемо имати кошаркашку фешту сва четири дана такмичења у „Пиониру“ – истакао је Драган Ђилас, председник Кошаркашког савеза Србије.

Градски секретар за омладину и спорт, Славко Гак пожело је свим учесницима пуно среће и успеха на финалном турниру Купа Радивоја Кораћа:

Убеђен сам да ће сви учесници завршног турнира Купа, дати максимум, да на најбољи могући начин промовишемо кошарку и наш главни град.

погледајте страницу посвећену Финалном турниру Купа Радивоја Кораћа 2014 >>>