Још један врло узбудљив викенд је пред нама, РОДА 3×3 првенство Србије полако улази у завршницу. Ове недеље очекују нас чак три турнира, а домаћини ће бити Лазаревац, Нови Сад и Банатски Карловац.

Лазаревац ће бити домаћин турнира Б категорије, а неке од најбољих српских екипа угостиће трећи пут за редом. У насељу Тополњак баскеташи ће се борити за пласман на финални турнир државног првенства, као и новчану награду у износу од 70.000 динара.

Већ следећег дана, у субуту, РОДА караван наставиће своје путовање, а наредна станица је Нови Сад. У граду светских шампиона је увек сјајна атмосфера и велика борба, те нема сумње да ће тако бити и ове сезоне. На платоу испред СПЕНС такмичиће се и јуниори и сениори, који ће се борити за пласман на завршни турнир и чек на 80.000 динара.

Последња овонедељна станица – Банатски Карловци. Први пут ће се одржати професионални 3×3 турнир, који носи вредне награде. За шампиона је обезбеђен чек на 100.000 динара, као и слот за завршни турнир у Новом Саду.

Финале првенства Србије одржаће се у августу, нема још превише места за учеснике, те нема сумње да ће наши баскеташи дати све од себе да се домогну великог финала.