Женска У14 репрезентација Србије данас стартује на међународном турниру“ Slovenia ball 2018” који се одражава у Словен Градецу. Наша најмлађа женска селекција играће у групи „Б“ са вршњакињама из Бугарске, Мађарске, Италије у Украјине. У групи „А“ су поред домаће селекције Словеније, још Македонија, Израел, Хрватска и Летонија. Данас и у петак, свака селекција одиграће по два меча, док су за суботу и недељу планиране утакмице за пласман.

Српске пионирке су се са селектором Дејаном Мудрешом за овај турнир припремале претходних десет дана у Крушевцу и са пуно ентуизијазма и мотива отпутовале су на овај турнир које ће им бити прво међународно искуство у репрезентативном дресу.

За Србију ће на турниру у Словен Градецу наступати следећих 12 играчица: Ивона Миљанић, Сара Васиљевић, Тамара Ромчевић, Анђела Маројевић, Јана Милинковић, Бојана Талијан, Мара Николић, Ања Ђукић, Тамара Ивановић, Марија Авлијаш, Ана Милановић и Бојана Мишкић.

У Стручном штабу налазе се селектор Дејан Мудреша, помоћни тренер Ненад Миловановић, стручни сарадник КСС, Зоран Тир, физиотерапеут Немања Вуцеља и вођа пута Драгана Контић.