Од 11. до 13. августа , у београдској хали “Александар Николић“, љубитељи кошарке ће имати прилику да присуствују великом спектаклу. У оквиру припрема за Европски шампионат, на традиционалном турниру „Трофеј Београда“ састаће се репрезентације Србије, Грчке и Црне Горе.

У петак, 11. августа од 21х ће бити одиграна утакмица измедју Црне Горе и Грчке, у суботу, 12. августа од 21х наша репрезентација ће играти против Грчке, а у недељу, 13. августа од 21х састаће се Србија и Црна Гора.

Улазнице за све мечеве данас су пуштене у продају. Карте за утакмице београдског Трофеја могу се купити на свим продајним местима Евентима и путем он-лине продаје на сајту евентим.рс по популарним ценама од 300 за трибине, 450 за партер и 600 динара за ложе. На продајним местима Евентима омогућена је и продаја пакета улазница за све мечеве по нижим ценама.
Кошаркашки савез Србије, заједно са својим спонзорима, спремио је богат и занимљив програм испред и у дворани „Александар Николић“, као и вредне награде за посетиоце.

Позивамо све поштоваоце наше репрезентације, али и навијаче наших пријатеља из Грчке и Црне Горе, да напунимо дворану и подржимо их у борби за европски трон.