avgust-utakmice2

У среду, 12. августа у 20.30 сати, у београдској Комбанк арени, љубитељи кошарке имаће прилику да присуствују великом спектаклу. У оквиру припрема за Европски шампионат, састају се репрезентације Србије и Француске, освајачи сребрне и бронзане медаље са прошлогодишнег Светског купа у Шпанији.
Французи и Београд долазе у најјачем саставу са чак седам НБА играча, предвођени Тонијем Паркером, Николасом Батумом и осталим звездама. Репрезентативци Србије ће, после мини турнеје у Француској, где ће одиграти два меча, са домаћином (7. августа у Нансију) и Русијом (8. августа у Лиону), одмерити снаге са „Триколорима“ у Комбанк арени (12. августа), а затим их у истој дворани очекује традиционални „Ачибадем трофеј Београда“ на коме ове године, поред изабраника Александра Ђорђевића, учествују и Кина, Русија и Венецуела. У полуфиналним мечевима у суботу 15. августа састају се Србија – Кина и Русија – Венецуела, док ће се у недељу 16. августа играти утакмице за пласман.
Улазнице за све мечеве у Комбанк арени данас су пуштене у продају. Карте за утакмицу Србија – Француска могу се купити на свим продајним местима Евентима, укључујући и благајну Комбанк арене од данас (четвртак) у 12 сати по ценама од 200, 400 и 600 динара. За место у ложи треба издвојити 1.500 динара.
Од данас у 12 сати је у продаји и пакет улазница за „Ачибадем трофеј Београда 2015“, који важи за све четири утакмице турнира (15. и 16. августа), по ценама од 300, 600 и 1.000 динара, док улазница за ложу кошта 2.500 динара.

Продаја улазница:
Карте за утакмицу Србија – Француска

Пакет улазница за „Ачибадем трофеј Београда 2015“