Кошаркашки савез Србије имао је специјалне госте на утакмици петог „прозора“ квалификација Србија – Грчка. Тик уз терен, у одличној игри и вредној победи нашег националног тима уживала је породица Радоњић из места Ушће недалеко од Манастира Студеница.

На позив генералног секретара КСС Дејана Томашевића, Радоица Радоњић је са супругом Радицом и кћеркицом Леонтином, која иде у трећи разред основне школе, у друштву пријатеља Бобана Цветковића дошао у београдски храм кошарке да бодри изабранике селектора Александра Ђорђевића у најважнијем мечу квалификација за Светско првенство 2019. у Кини.

Наши кошаркаши су убедљиво славили, Радоица и Леонтина су навијали, добили поклоне, а после утакмице имали част да упознају селектора Ђорђевића и наше репрезентативце, што је овековечила камера.

– Било је заиста прелепо, стварно смо одушевљени… Све ово је био и леп поклон за моју кћеркицу, пошто јој је у суботу рођендан… Хвала Кошаркашком савезу Србије што смо били позвани на овакав спектакл и привилеговани да после утакмице будемо у друштву селектора, играча и стручног штаба. Сигуран сам да ће наш тим да се пласира на Светско првенство, као и да ћемо поновио доћи у Београд да навијамо за Србију! – уз осмех поручује Радоица Радоњић.