У четвртак 6. новембра Делегација КСС коју су сачињавали Дејан Томашевић – потпредседник КСС, Бошко Аџић – координатор региона, посетили су кошаркашке клубова са угрожених подручја Крупањ и Бајина Башта.

Делегација је прво посетила општину Крупањ и кошаркашки клуб Радјевац. У општини уз присуство председника општине и председника клуба делегација је упозната са стањем у клубу, стањем спорта у општини и односом локалне самоуправе према клубу.Том приликом клубу је додељена спортска опрема – кошаркашке лопте, дресови, тренерке, мајице, патике као мајице и литература Удружења тренера КСС које се придружило акцији.

Делегација је обишла спортску халу у Крупњу и присуствовала часу физичког васпитања.

После тога делегација је присуствовала изузетно значајном догађају потпису уговора о отварању погона турске фабрике текстила џинса на коме су били присутни и турски амбасадор, власник компаније џинса и министар Расим Љајић.

После Крупња делегација КСС је посетила клуб КК Студент Бајина Башта. У просторијама општине Бајина Башта одржан је састанак на коме су били присутни и потпредседник општине Бајина Башта и председник Спортског савеза Бајина Башта.

Делегација је упозната са стањем и условима рада у клубу као и са стањем спорта у Бајиној Башти.

Зрачио је велики оптимизам представника клуба а потпредседник општине је изнео уверавање да ће општина додатно помоћи клубу.

Клубу је уручена спортска опрема – кошаркашке лопте, дресови, тренерке, мајице, патике као мајице и литература Удружења тренера КСС које се придружило акцији.