У Кући кошарке потписан је уговор о сарадњи између Кошаркашког савеза Србије и реномиране турске клинике Ачибадем. Клиника Ачибадем која ће се наредне две године бринути о здрављу мушке и женске сениорске репрезентације наше земље, биће и насловни и генерални спонзор предстојећег Трофеја Београда 2014 који ће се у „Комбанк Арени“ одржати 16. и 17. августа. Споразум о сарадњи потписали су Драган Тарлаћ, директор мушких репрезентативних селекција и Чагри Илк, директор маркетинга клинике Ачибадем.

АЧИБАДЕМ ТРОФЕЈ БЕОГРАДА 2014

Ачибадем Трофеј Београда одржаће се 16. и 17 августа у „Комбанк Арени“. Првог дана турнира од 18:00 часова састаће се Турска и Порторико, а од 20:30 Србија и Аргентина. Поражене екипе следећег дана одмериће снаге од 18:00 часова, док је финале заказано за 20:30.

Улазнице за турнир Ачибадем Трофеј Београда 2014 могу се купити на свим продајним местима Евентима од 12. августа. Цене улазница за горњи ниво су 200 динара за један, 300 за оба дана турнира. За доњи ниво „Комбанк Арене“ улазнице ће коштати 400 за један, 600 динара за оба дана турнира.

 

– Желим да изразим задовољство потписаним уговором који је само континуитет успешне сарадње коју имамо са турском федерацијом. Такође, драго нам је што ће клиника Ачибадем бити генерални и насловни спонзор „Трофеја Београд“ који из године у годину има све већи значај. Многе екипе су имале жељу да учествују на турниру, али због обазривости неке репрезентације нису хтеле да играју са ривалима са којима су истој групи на Светском Купу у Шпанији. Одлучили смо се за Аргентину, Порторико и Турску, што значи да ћемо да видимо доста сјајних играча, НБА звезда и четири одличне утакмице. Надам се да ће се наша репрезентација представити у најбољем могућем светлу, да ће повреде које тренутно стварају проблеме до тада бити санирани и да ће селектор Ђорђевић и његови изабраници добити неопходну подршку од београдске публике пред завршну фазу припрема за Светски Куп – закључио је Драган Тарлаћ.

Директор маркетинга клинике Ачибадем, Чагри Илк такође није крио задовољство због сарадње са КСС:

– Већ две године сарађујемо са фудбалским клубовима из Србије, Партизаном и Црвеном звездом, а од сада ћемо се бринути о здрављу сениорских кошаркашких репрезентација ваше земље. Такође драго нам је што ћемо бити насловни и генерални спонзори реномираног турнира Трофеј Београда. Ваша најбоље кошаркашице ће за два месеца учествовати на Светском првенству које се одржава у Турској. Учинићемо све да се осећају као у својој кући – истакао је Чагри Илк, директор маркетинга клинике Ачибадем.