Кошаркашице Радничког су нове чланице елите! Овим поводом, у уторак увече у Крагујевцу је организована ревијална утакмица између сениорске екипе Радничког која је изборила пласман у Прву лигу и екипе састављене од бивших играчица и кадеткиња овог клуба. Резултат се није бележио, циљ је био да се девојке забаве на терену…

Пре утакмице, челници Кошаркашког савеза Србије – потпредседник за женску кошарку Ана Јоковић и потпредседник за такмичења Душан Пројовић уручили су Крагујевчанкама награде КСС за улазак у највиши ранг у виду опреме, медаља и пехара. Утакмици су присуствовали и представници регионалног Савеза централне Србије Душан Ђурић и Никола Глишовић, као и капитен женске сениорске репрезентације Србије Јелена Миловановић Брукс.

После утакмице, ЖКК Раднички је својим играчицама доделио награде. Као најбољи капитен награђена је Александра Јеврић, као најбоља играчица  Јелена Првуловић, а урамљен дрес са потписима свих играчица и тренера сениорског тима као поклон за изузетан допринос у другом делу сезоне и за испраћај у Америку добила је Невена Димитријевић. Ове награде клуба уручила је Јелена Миловановић Брукс.

После утакмице организован је коктел у хотелу „Крагујевац“, где су гости, као и сва деца, могли да се испричају и уживају уз музику.