Потпредседник КСС за женску кошарку Ана Јоковић посетила је Крушевац, са жељом и циљем да се и у овом граду женска кошарка популаризује и развије, Том приликом, у Градској управи одржан је састанак на коме су Јоковићеву и члана комисије за женску кошарку КСС Весну Деспотовић угостили помоћник градоначелника за спорт и омладину Предраг Миленковић и председник Омладинског кошаркашког клуба Багдала Александар Мемет.

Похваливши рад ОКК Багдала, који постоји две године и тренутно се такмичи у Другој лиги, потпредседник Кошаркашког савеза Србије за женску кошарку Ана Јоковић оценила је састанак у Градској управи као добар и користан и изразила наду да ће све што је договорено бити спроведено у дело.

На конференцији за новинаре, Ана је рекла да очекује да ће ускоро нека од кошаркашица ОКК Багдала обући дрес репрезентације Србије.

Председник ОКК Багдала Александар Мемет истакао је да је циљ да се пробуди женска кошарка у Крушевцу и истакао да се разговарало о развитку женске кошарке, као и о потенцијалној сарадњи града Крушевца и КСС.

Јоковићева је овом приликом поклонила кошаркашицама Багдале лопте…