Потпредседник КСС за женску кошарку Ана Јоковић посетила је Смедеревску Паланку. Председник ове општине Топлица Пинторовић организовао је у свом кабинету пријем за Јоковићеву, а повод ове посете био је састанак на тему стања у женској кошарци у Паланци, као и прича о талентованим играчицама које су поникле у КК Паланка 2000.

Састанку у кабинету председника Општине присуствовали су и Бојан Самарџић, секретар клуба Паланка 2000 и тренер Предраг Станошевић, са сарадницима и младим кошаркашицама. Потпредседник КСС Ана Јоковић захвалила се на топлом и срдачном пријему, као и на разумевању од стране челника локалне самоуправе када је у питању финансирање женске кошарке у наредној 2018. години. Ана је том приликом истакла да је КК Паланка 2000, осим што је најмасновији клуб са седам регистрованих такмичарских селекција, убедљиво најбољи клуб у региону Централне Србије.

Председник општине Смедеревска Паланка Топлица Пинторовић изразио је задовољство због посете пoтпредседнице КСС и истакао да ће локална самоуправа и у наредном периоду чинити све што је у њеној моћи да, упркос јако тешкој финансијској ситуацији у којој се налази, обезбеди средства за помоћ свим спортским клубовима на територији наше Општине.