Председник КСС Предраг Даниловић, потпредседник за такмичења Душан Пројовић и делегација РКСИС, заједно са градоначелником Ниша Дарком Булатовићем, посетили су Спомен музеј Команде копнене војске у Нишу. Домаћин им је био командант копнене војске генерал-потпуковник Милосав Симовић.

– Хвала свима који су нам данас дошли у посету, нарочито председнику КСС Саши Даниловићу. Дак сам био млађи и гледао његове мајсторије на кошаркашком терену, нисам ни сањао да ћу данас седети поред неког ко је летео преко Сабониса – рекао је уз осмех, између осталог, генерал-потпуковник Милосав Симовић.

Председник КСС Предраг Даниловић поздравио је присутне официре.

– Хвала вам у име КСС на овом пријему, учинили сте нам велику част, толику да ми је чак и мало непријатно, али у позитивном смислу. Хвала и градоначелнику Булатовићу и људима из Ниша који све организују на врхунском нивоу. Стварно сте нам указали велико поштовање овим пријемом… – рекао је Даниловић.

У сјајној пријатељској атмосфери, челници КСС и РКСИС били су одушевљени експонатима и свиме што су видели у овом велелепном здању, које представља и својеврстан музеј историје наше војске. У Спомен соби су уписана имена свих страдалих Нишлија и војника из других српских градова, а како је домаћин објаснио, спојена је војна прошлост и војна садашњост копнене војске града Ниша.