Председник Кошаркашког савеза Србије Предраг Даниловић посетио је изложбени штанд „Форда“, пословног партера КСС и званичног возила КСС и ЕП за жене 2019 у Србији, на београдском Сајму аутомобила.

У пријатној атмосфери, Даниловића је угостио генерални директор „Гранд моторса“ Станко Радић, коме је први човек српске кошарке поклонио дрес репрезентације Србије са бројем „1“. Радић је „узвратио“ макетом „Форд Мустанга“…

– Срећни смо што смо већ дуже време уз Кошаркашки савез Србије, а тако ће бити и током предстојећег Европског првенства за кошаркашице које се одржава у Србији. Нема сумње да ће овај велики догађај бити организован на највишем ниову… „Форд“ је увек ту за наше кошаркашице и кошаркаше… – рекао је генерални директор „Гранд моторса“ Станко Радић.

Председник КСС Предраг Даниловић се захвалио на гостопримству и истакао:

– Ми смо, пре свега, велики пријатељи, а пријатељи су ту да помогну и у ситуацијама када не иде све лако… „Форд“ је увек био уз КСС када је било потребно. Сигуран сам да ће, како је рекао господин Радић, организација Европског првенства за кошаркашице бити сјајна, у чему ће нам помоћи и „Форд“.

Даниловић и Радић су затим „испробали“ најновији модел „Форд Фокуса“ и провели неко време у пријатељском разговору.