У Градској кући Сурдулице одржан је свечани пријем за учеснике финалног турнира Купа „Милан Цига Васојевић“ и Беобаскет мини купа.

Представнике Кошаркашког савеза Србије, клубова учесника и кошаркашице угостили су председница општине Александра Поповић и председник Скупштине општине Сурдулица Новица Тончев.

Присутне је прво поздравила председница општине Александра Поповић.
– Велико ми је задовољство што је Сурдулица ваш домаћин, желим да вас поздравим у име локалне самоуправе и да вам пожелим добродошлицу. Ово је град дуге традиције, који много улаже у спорт. Драге кошаркашице, оно у шта сам уверена је да не постоји спорт у коме жене нису равноправне са мушкарцима, а у некима су чак и боље. Желим вам много здравља и спортске среће… – рекла је између осталог Поповићева.

Скупу се обратио и потпредседник КСС за такмичења Душан Пројовић.
– Од срца желим да вам се захвалим испред КСС зато што сте се определили да будете домаћини овог финалног турнира. Хвала и свим учесницима Купа за сениорке и Беобаскет бмини купа, хоћу да им пожелим срећу у такмичењу и да најбољи победи. Желим да вам се захвалим на сјајном гостопримству и на овој прелепој дворани у Сурдулици. Председнице, верујем да ћемо да се видимо у истом овом саставу већ наредне године – рекао је Пројовић.
Поповићева, Тончев и Пројовић су на крају разменили пригодне поклоне.