Данас је у нишкој „Градској кући“ градоначелник Ниша Дарко Булатовић организовао пријем за челнике КСС и представнике клубова учесника полуфинала Триглав осигурање Купа Радивоја Кораћа.

– Имамо велико задовољство што имамо прилику да разговарамо о кошарци са нашим пријатељима из КСС и клубова. Захвални смо на подршци коју Савез пружа клубовима и на поверењу које има у наш град и Регионални кошаркашки савез Источне Србије. Разговарали смо о даљим плановима града, подизању квалитета и капацитета за кошарку, али и Куп Кораћа за наредни период. Имамо пуно разлога да можемо да причамо о свему томе због свега што је подигло кошарку у Нишу и да будемо поносни на њу – рекао је градоначелник Ниша Дарко Булатовић.

Генерални секретар КСС Дејан Томашевић обратио се присутнима.

– У име КСС желим да изразим велику захвалост Нишу и РКСИС, јер смо овде увек добродошли, као и да пожелим полуфиналистима пуно среће. Знам колико пажње овде посвећују кошарци, драго ми је што ће буџет за спорт бити већи, што је добро и за кошарку. Надам се да ћемо врло брзо поново имати Константин или неки други клуб из Ниша у Првој лиги. Позивам све љубитеље кошарке да дођу у дворану Чаир и уживају у доброј кошарци, а екипама пуно среће и нека победи најбољи.