Данас је у нишкој „Градској кући“ градоначелник Ниша Дарко Булатовић организовао пријем за челнике КСС и представнике клубова учесника завршног турнира Пиреус банка Купа Радивоја Кораћа.

– У прилици смо да још једном отворимо теме и поделимо размишљања око будуће сарадње са КСС, која се већ сада може оценити најбољом. Све оно што се од града Ниша очекује да може да испуни, подигли смо на виши ниво. То што се Куп Радивоја Кораћа одржава у Нишу трећу годину у низу значајно је за наше суграђане, за кошарку у Нишу, за КСС, па и за све клубове који учествују на турниру. „Чаир“ је до сада био препун, дворана је била мала да прими све љубитеље кошарке. Верујем да смо испунили очекивања КСС и кандидовали се за неке нове манифестације са републичким значајем. Надам се да ћемо после овог Купа моћи да кажемо да је био успешнији него сви претходни и да ћемо имати прилику да у наредним годинама радимо ово на задовољство свих нас.

Председник КСС Предраг Даниловић поздравио је присутне.

– Као и претходних година, град Ниш је показао да је један од ретких који одлично организује оваква такмичења. Нишије воле спорт и кошарку, ми из КСС смо захвални на томе. Верујем да ће и овај турнир бити празник кошарке, да ће победити најбоља екипа, да ће људи уживати, али и да ће после свега сви из „Чаира“ изаћи радосни – рекао је Даниловић.