У оквиру промотивне акције „КОШ ЗА ЈОШ“ коју су на предлог студената факултета ФЕФА подржали Министартво просвете, науке и технолошког развоја, Министартство омладине и спорта, Стална конференција градова и општина и Кошаркашки савез Србије, у среду 5. фебруара закључено је примање радова деце у три категорије: предшколски узраст, 1.-4. разред основних школа, 5.-8. разред основних школа. Министарство просвете расписало је конкурс за ликовне и литерарне радове. Одзив деце је био фантастичан и поред кратког времена пристигло је преко 500 радова у разним техникама, мотивима, идејама… Комисија за одабир најуспешнијих радова одржала је први састанак и преглед радова и због веома обимног броја као и изузетног квалитета радова и идеја комисија није могла одмах да донесе одлуку, већ ће коначну одлуку донети у петак 7. фебруара.

Комисију изузетног шарма сачињавају: Тамара Станчев, Министарство омладине и спорта Маја Кнежевић, координатор мреже у сталној конференцији градова и општина доц. др Данијела Лалић, професор на факултету ФЕФА, Милица Ђурђевић, студент факултета ФЕФА и Славица Јашић.

Овим путем ВЕЛИКА ЗАХВАЛНОСТ СВОЈ ДЕЦИ КОЈА СУ УЧЕСТВОВАЛА, СВИМ ВАСПИТАЧИМА И НАСТАВНИЦИМА НА ИЗУЗЕТНОМ АНГАЖМАНУ, СВИМ ПРЕДШКОЛСКИМ УСТАНОВАМА И ШКОЛАМА НА ВЕЛИКОЈ ПОДРШЦИ.

На финалној утакмици КУП-а Радивоја Кораћа биће додељене награде најуспешнијима а сви учесници и све установе добиће пригодне захвалнице. Ова акција је само почетак идеје промоције кошарке која треба да траје много дуже и у веома разноврсном програму.