Памтиће дуго Душко Савановић 28. рођендан. Прославио га је са Стручним штабом и репрезентативним друговима на вечери у хотелу „Медзиотоју Узеига“, неколико минута пре поноћи, кад се наш тим вратио са утакмице са Француском из „Шиаулаи Арене“.

Великом шармеру, мајстору за добру атмосферу, који је инаће увек сјајно расположен, тешко је било измамити осмех на лице. Никако није могао себи да опрости промашај у последњој секунди утакмице против „триколора“. Храбрили су га саиграчи, селектор, чланови Стручног штаба… Ипак, три слављеничке торте, свећице и здравица Ивана Паунића, који је популарном Савану пожелео пуно здравља, још доста деце и да погоди одлучујућу тројку у финалу Европског првенства у Литванији, успели су донекле да поправе атмосферу и увеличају прославу рођендана.

Поново је Душко Савановић био насмејан и ведар, онакав каквог га сви познајемо и волимо, кад му је представник за медије репрезентације Србије, Владимир Сибиновић, уручио поклон који су му послале супруга Тамара и кћеркица Анђела

Родјендан Савановића Савановић дува свећице

Здравица Ивана Паунића Поклон од супруге и кћеркице