Викенд за нама био је у знаку три турнира у оквиру 3×3 Рода првенства Србије.

Почећемо од петка 29. 06. и турнира 3×3 Лазаревац. Нажалост, због лоших временских услова читав турнир је одигран у дворани. На турниру је учествовало укупно 14 екипа у категорији сениора. Боља од осталих била је екипа Брокс 3×3, која је заузела прво место, другопласирана је била екипа 3×3 Лиман Тесла вода 2, док је трећепласирана екипа била 3×3 Крагујевац.

У суботу 30. 06. у Нишу је одржан традиционални турнир 3×3 Пантелеј. На овом турниру учешће је узело укупно 23 екипе у категоријама сениора, сениорки и јуниора. У категорији јуниора прва три места заузеле су ове екипе: 1. Каменци, 2. Зонда и екипа, 3. Куршумлија.

Код сениорки, прво место је припало екипи Студенткиње 57, друго место заузела је екипа Јуникорни, а трећа је била екипа САБ.

У категорији сениора, где је било и екипа из иностранства, победу на турниру је однела екипа No name 3×3, друго место је припало екипи Лукас кафе Ниш, док је трећу позицију заузела македноска екипа 3×3 Кантина.

У недељу 1. 07. 3×3 караван је стигао у Лесковац на још један турнир А категорије. На овом турниру учешће је узело укупно 25 екипа у категорији сениора. Новчану награду од 100.000 дин и прво место на турниру узела је екипа No name 3×3, друго место заузела је екипа 3×3 Крагујевац, док је треће место припало гостима из Македоније екипи 3×3 Кантина.

Следећи викенд нас очекују турнири у Лазаревцу 7. јула и у Новом Саду 8. јула…