И ове недеље, Српкиње врло запажене на европској сцени…

ЕВРОЛИГА

Авенида – УНИКА Шопрон 74:60

Александра Црвендакић (УНИКА Шопрон) – 24 п (8-4 за три поена), 3 ск, 1 ас, 3 изг.л за 34 мин.
Сара Крњић (УНИКА Шопрон) – 3 п, 11 ск, 1 укр.л за 22 мин.
АГУ Спор – Бурж 55:62
Данијел Пејџ (Бурж) – 13 п, 4 ск, 2 укр.л за 30 мин.
УСК Праг – Надежда 67:59
Соња Петровић (УСК Праг) – 19 п, 12 ск, 4 ас, 1 укр.л, 8 изг.л за 36 мин.
Тијана Ајдуковић (УСК Праг) – није играла.

ЕВРОКУП
Баскет Ланде – Едирне 89:80
Невена Јовановић (Едирне) – 20 п (9-4 за три поена), 3 ск, 3 ас, 2 изг.л за 38 мин.
Истанбул Универзитет – Бешикташ 80:70
Саша Чађо (Истанбул Универзитет) – 15 п (5-3 за три поена), 7 ск, 1 ас за 38 мин.
Јелена Миловановић (Бешикташ) – 22 п (5-3 за три поена), 3 ск, 3 ас, 2 укр.л, 2 изг.л за 31 мин.