ГРУПА “А”: Шпанија – Пољска 83:78 , Турска – Португалија 79:56, Литванија – В. Британија 80:69.

ГРУПА “Б”: СРБИЈА – Италија 80:68, Француска – Летонија 89:78 , Немачка – Израел 91:64 .

ГРУПА “Ц”: Црна Гора – Македонија 70:65 , Грчка – БИХ 76:67 , Хрватска – Финска 84:79.

ГРУПА “Д”: Белгија – Грузија 59:81 , Словенија – Бугарска 67:59 , Русија – Украјина 73:64.