ГРУПА „Е“ (Вилниус, ЛТУ)
Француска
3
3
0
241:225
6
Шпанија
3
2
1
225:212
5
Литванија
3
2
1
254:249
5
Србија
3
1
2
261:261
4
Турска
3
1
2
197:200
4
Немачка
3
0
3
197:228
3

ГРУПА „Е“

Резултати првог кола:
Немачка – Шпанија 68:77, Турска – Француска 64:68, СРБИЈА – Литванија 90:100.

Друго коло (9. септембар):

СРБИЈА – Шпанија (14:30), Немачка – Турска (17:00), Литванија – Француска (20:00).

Треће коло (11. септембар):

СРБИЈА – Турска (14:30 ), Француска – Шпанија (17:00), Литванија – Немачка (20:00).

 

ГРУПА „Ф“ (Вилниус, ЛТУ)
Русија
3
3
0
209:182
6
Македонија
3
3
0
209:191
6
Грчка
3
2
1
208:193
5
Словенија
3
1
2
211:209
4
Грузија
3
0
3
196:217
3
Финска
3
0
3
191:233
3

ГРУПА „Ф“

Резултати првог кола:
Грузија – Македонија 63:65, Финска – Русија 60:79, Словенија – Грчка 60:69.

Друго коло (10. септембар):

Грузија – Финска (14:30), Македонија – Словенија (17:00), Грчка – Русија (20:00).

Треће коло (12. септембар):

Словенија – Финска (14:30) , Грчка – Грузија (17:00), Русија – Македонија (20:00).