ГРУПА „Е“ (Вилниус, ЛТУ)
Шпанија
5
4
1
405:340
9
Француска
5
4
1
383:388
9
Литванија
5
3
2
405:397
8
Србија
5
2
3
388:412
7
Немачка
5
1
4
345:379
6
Турска
5
1
4
331:341
6

ГРУПА „Е“

Резултати првог кола:
Немачка – Шпанија 68:77, Турска – Француска 64:68, СРБИЈА – Литванија 90:100.

Резултати другог кола:

СРБИЈА – Шпанија 59:84, Немачка – Турска 73:67, Литванија – Француска 67:73.

Резултати трећег кола:

СРБИЈА – Турска 68:67, Француска – Шпанија 69:96, Литванија – Немачка 84:75.

 

ГРУПА „Ф“ (Вилниус, ЛТУ)
Русија
5
5
0
355:310
10
Македонија
5
4
1
338:313
9
Грчка
5
3
2
348:336
8
Словенија
5
2
3
337:337
7
Финска
5
1
4
338:372
6
Грузија
5
0
5
329:377
5

ГРУПА „Ф“

Резултати првог кола:
Грузија – Македонија 63:65, Финска – Русија 60:79, Словенија – Грчка 60:69.

Резултати другог кола:

Грузија – Финска 73:87, Македонија – Словенија 68:59, Грчка – Русија 67:83.

Резултати трећег кола:

Словенија – Финска 67:60, Грчка – Грузија 73:60, Русија – Македонија 63:61.