РОДА 3х3 караван наставља своје путовање широм Србије, а овог викенда зауставиће се у Прибоју, Нишу и Лесковцу.

У петак, 31. маја на “Mozzart” теренима у Прибоју одржаће се турнир за млађе категорије локалног карактера, док ће се у суботу борити и сениори. Шампион Прибоја пласираће се на велико финале државног првенства које је закано за 18. август. Поред тога, првопласирану екипу очекује новчана награда у износу од 100.000 динара, док је за сребрну екипу обезбеђен чек на 20.000 динара, као и спортска опрема Кошаркашког савеза Србије.

Истог дана на Тргу Краља Милана у Нишу одржаће се турнир А категорије. Од ове године, нишки турнир постао је меморијални и носи име по једном од наших познатих баскеташа и житеља овог града – Ивану Јовановићу. Популарни Ица је изубио битку са опаком болешћу, а турнир представља мали гест у његову част, како бисмо се сви сетили колико је баскет био битан сегмент његовог живота. Као и сви турнири А категорије, тако и Ниш доноси пласман на завршни турнир и вредне новчане и робне награде.

Више информација можете добити на број 064/4494493.

У недељу, 2. јуна домаћин турнира биће Лесковац. Другу годину заредом Лесковчани ће угостити неке од најбољих српских екипа, а важна напомена је да се котизација не плаћа, а број екипа је ограничен на 32 тима. У самом центру града гледаћемо врхунски баскет, а турнир ће се играти по куп систему.

Пријаве су и даље у току, а можете је извршити на број 065/8116033.