Протеклог викенда РОДА караван био је у три града. У суботу су домаћини били Нова Варош и Бајмок, док је у недељу турнир А категорије био организован у Суботици.

У Новој Вароши, на 5. меморијалном турниру „Бранко Грбић“ поред сениора који су играли за пласман на финални турнир првенства Србије играле су и сениорке. До титуле у женској конкуренцији дошле су баскеташице екипе С пола снаге, које су у финалу савладале тим ЛОЛ са 15:5, док су у сениорској конкуренцији тријумфовали баскеташи Дискотеке Сквер, победом у финалу над екипом KГБ Пинк Таxи резултатом 21:19.

У Бајмоку, на 6. меморијалном турниру „Бранко Зрнић“ играли су само сениори, а до пласмана у велико финале Србије дошли су баскеташи Аутокуће Секулић. Екипа из Новог Сада, остварила је максималан учинак, а у финалу Бајмока савладала је тим Kоманда са 22:20. Секулићи су на овом турниру играли у измењеном саставу, након повреде, вратио се Ђорђе Петровић, а играли су и Игор Бојовић, Милијан Боцка и Марко Стевановић.

Током викенда, једини турнир из А категорије одржан је у Суботици, а титулу су освојили баскеташи Kоманде. Након пораза у финалу Бајмока, Kоманда је у Суботици максималним учинком стигла до финала, где је савладала Детелинару резултатом 20:17. За екипу Детелинаре играли су Никола Шућов, Алекса Бировљев, Лука Стефановић и Теодор Атанасов, а Kоманду су представљали Милан Милошевић, Дарко Рнић, Един Весковић и Ервин Цого.

Идућег викенда, РОДА караван биће у Параћину и Алексинцу.