„Гранд Моторс“ је нови спонзор Кошаркашог савеза Србије, а шампиони ће убудуће возити Форд!

Форд, верни пратилац врхунских спортиста широм света, обнавља маркетиншку сарадњу са српским најтрофенијим спортом – кошарком. У „Гранд Моторсу“, овлашћеном увознику, продавцу и сервисеру аутомобила и лаких комерцијалних возила Форд данас су Кошаркашком савезу Србије уручени кључеви три возила с амблемом једног од најпознатијих светских произвођача аутомобила.

Члановима националне репрезентације, стручном штабу и руководству Кошаркашког савеза за обављање свакодневних послова и задатака на располагању су Форд Турнео Конект и „паметна“ СУВ возила Форд Куга.

Турнео Конект, умногоме другачији од класичних венова, захваљујући прилагодљивој архитектури кабине – са чак 16 комбинација седења, може да превози пет или седам особа. Пуно простора за пртљаг и опрему се креира врло брзо и једноставно, па је ово мултиталентовано возило право решење за свакодневне транспортне потребе националне кошаркашке организације.

Форд Куга нове генерације, „најпаметнији“ Фордов СУВ, једно од најпопуларнијих и најтражениијих возила у својој категорији у Европи али у Србији (тренутно по изузетно повољним, акцијским ценама), омогућава висококомфоран, економичан и безбедан превоз не само по уређеним саобраћајницама, већ је спремна и за оф-роуд изазове. Са њом ће корисници националне кошаркашке репрезентације уживати у вожњи – ма колико да траје и ма где да се Куга креће.