Кошаркашка репрезентација Србије отпутовала је јутрос за Берлин редовном линијом Ер Србије са плаћеним картама и вишком пртљага за који рачун износи 190.733 динара. Наш став о томе саопштили смо јуче.

Свако има право да се са таквим ставом сложи или не сложи. Али нико нема право да наше неслагање са пословном политиком авио компаније и њиховим односом према кошаркашкој репрезентацији политизује и користи за критику односа државе Србије према КСС-у. Више пута смо кроз изјаве председника Савеза јасно саопштили да смо изузетно захвални Влади, Министарству омладине и спорта и премијеру лично на подршци коју смо добили и прошле и ове године. Захваљујући спонзорима и оваквом односу државе према спорту, у стању смо да обезбедимо максималне услове за наше репрезентативне селекције. Из тих услова долазе и медаље. Са медаљама иду и награде које опет обезбеђује Влада Србије.

Било би заиста непримерено да на такав однос државе према нама имамо било какве примедбе и молимо да се наше неслагање са пословном одлуком авио компаније не повезује и не поистовећује са односом државе Србије према нама.

Кошаркашки савез Србије

Рачун:

Komercijalna banka image1