Селектор репрезентације Србије Александар Ђорђевић, његов први помоћник Јовица Антонић, директор маркетинга КСС Зоран Паповић и члан делегације КСС Милан Тасић, током завршног турнира Триглав осигурање Купа Радивој Кораћ посетили су Спомен музеј Команде копнене војске у Нишу.

Домаћин им је, као и прошле године председнику КСС Предрагу Даниловићу и делегацији КСС, био командант копнене војске генерал-пуковник Милосав Симовић, који је срдачно поздравио госте.

У пријатној пријатељској атмосфери, Ђорђевић и сарадници били су одушевљени садржајем и експонатима које су видели у овом велелепном здању, које представља и својеврстан музеј историје наше војске.

У Спомен соби су уписана имена свих страдалих Нишлија и војника из других српских градова, а како је домаћин објаснио, спојена је војна прошлост и војна садашњост копнене војске града Ниша.

Ово приликом, генерал Симовић је поклонио Ђорђевићу и Антонићу трофејне мачеве Војске Србије.

Селектор Ђорђевић је био одушевљен посетом и најавио долазак комплетне репрезентације пред Светско првенство у Кини, уколико Србија буде домаћин неке пријатељске утакмице у Нишу.