И ове недеље, наше репрезентативке запажене у мечевима Евролиге и Еврокупа…

ЕВРОЛИГА

УНИКА Шопрон – Галатасарај 60:76

Александра Црвендакић (УНИКА Шопрон) – 12 п (4-3 за три поена), 8 ск, 1 ас за 28 мин.

Сара Крњић (УНИКА Шопрон) – 10 п, 6 ск, 1 ас, 1 укр.л, 1 изг.л за 29 мин.

Висла – Бурж 66:64

Данијел Пејџ (Бурж) – 7 п, 6 ск, 2 ас, 2 укр.л, 3 изг.л, 2 бл 25 мин.

Касторс Лијеж – УСК Праг 49:73

Соња Петровић (УСК Праг) – 29 п (5-3 за три поена), 2 ск, 2 ас, 3 укр.л, 2 изг.л за 34 мин.

Тијана Ајдуковић (УСК Праг) – 1 п, 1 ск, 1 ас за 2 мин.

 

ЕВРОКУП

Удоминате баскет – Ордуспор 68:85

Јелена Миловановић (Ордуспор) –16 п, 7 ск, 1 ас, 1 укр.л, 2 изг.л, 1 бл за 32 мин.

Чеваката – Едирне 65:62

Невена Јовановић (Едирне) – 13 п, 10 ск, 4 ас, 3 укр.л за 37 мин.

Лулеа – Истанбул Универзитет 77:86

Саша Чађо (Истанбул Универзитет) – 14 п, 2 ск, 2 ас, 1 укр.л, 2 изг.л за 28 мин.

Дунав – Енергија Иваново 80:61

Биљана Стјепановић (Дунав) – 8 п, 4 ск, 3 ас, 1 изг.л за 29 мин.

Уни Ђер – УФАБ 49 53:70

Тамара Радочај (Уни Ђер) – 10 п, 6 ск, 4 ас, 3 укр.л за 29 мин.